سفیر برند کیست؟
سفیر برند (Brand Ambassador)
در چند سال گذشته، روشهای دستیابی به مخاطبان هدف به طور قابل توجهی تغییر کرده و روزهای ارتباط یک طرفه به پایان رسیده است. یکی از آخرین روندها در ارتباطات بازاریابی سفیر برند است. در این مقاله توضیح میدهیم که سفیر برند کیست؟ چه مزایایی ارائه میدهد و چگونه شرکتها از سفیران خود بهره میبرند
سفیر برند چیست؟
سفیر برند شخصی است که یک شرکت را نمایندگی، تبلیغ و از آن حمایت میکند و برای چنین حمایتی پاداش میگیرد. سفیر برند محصول را دوست دارد و از محصول استفاده میکند. سفیران برند در محیط آنلاین و آفلاین در حوزه برند تخصص دارند و حتی میتوانند از کارمندان شرکت شما باشند.
سفیر برند چه میکند؟
کار آنها ایجاد و تحکیم رابطه بین شرکت و مشتری است. سفیران برند را میتوان در کانالهای مختلف مانند وبلاگها و وب سایتهای شخصی و همچنین در پلتفرمهای رسانههای اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و لینکدین پیدا کرد. رسانههای اجتماعی در سالهای اخیر به یک حوزه مؤثر تبدیل شدهاند. سفیران برند از این کانالها برای تبلیغ شرکت مورد نظر خود استفاده کامل میکنند. علاوه بر این، از سفیران برند برای افزایش آگاهی از برند نیز میتوان استفاده کرد. در استراتژی برندسازی کارفرما یا آگاهی از برند، سفیران نقش اساسی در ارتقای برند کارفرما دارند. کارمندان خود شرکت در اینجا اهمیت ویژهای دارند و میتوانند مشاغل و تصویر شرکت را به اشتراک بگذارند.
مزایای سفیر برند
سفیران برند مزایای متعددی را ارائه میدهند:
1. سفیران برند به برند حس انسانی میبخشند:
مشتریان و متقاضیان بالقوه اگر چهرهای برای برندها و شرکتها در نظر داشته باشند، بیشتر با آنها ارتباط برقرار میکنند. یک برند به خودی خود چیزی بیش از یک نام یا تصویر نیست. حتی استفاده از مدلهای حرفهای برای تبلیغ برند به طور خودکار آنها را برای مشتریان هدف جذابتر نمیکند. اما سفیران میتوانند برندها را انسانی و ملموس کنند.
2. سفیران برند تیم بازاریابی و جذب نیرو را تقویت میکنند:
با داشتن یک سفیر برند، شرکتها به معنای واقعی کلمه یک نماینده فروش و یک عضو اضافی از تیم بازاریابی دارند. از آنجایی که تبلیغات دهان به دهان یکی از موثرترین روشهای تبلیغات است، سفیران میتوانند با ارائه نظرات مثبت تصور عمومی از شرکت را تغییر دهند.
3. سفیران برند یارانی عالی برای حضور اجتماعی شرکت هستند:
اغلب اوقات، سفیران قبلاً خود را بهعنوان چهرههای عمومی به صورت آنلاین معرفی کردهاند و شهرت آنلاین کسب کردهاند. این بدان معناست که آنها در حال حاضر فالوئر و شبکه اجتماعی گستردهای دارند. به همین دلیل، اغلب به آنها اینفلوئنسر نیز گفته میشود، زیرا تنها با یک پست وبلاگ، شبکه اجتماعی یا توییت میتوانند به تعداد زیادی از افراد دسترسی پیدا کنند.
از این طریق وبسایتهای شرکتی نیز میتوانند سود ببرند. به این شکل که سفیران برند به لطف شهرت آنلاین خوب خود، به راحتی میتوانند ترافیک را به وب سایت شرکت هدایت کنند.
4. سفیران برند در حل مشکلات کمککننده هستند:
هر شرکتی باید با نقدهای بد کنار بیاید. این کار با کمک سفیر برند بسیار سادهتر است زیرا آنها قدرت معکوس کردن نقدهای بد را دارند.
5. سفیران برند میتوانند بازار را گسترش دهند:
با کمک سفیران برند میتوان بازارهای جدیدی را باز کرد. به عنوان مثال، اگر یک شرکت پوشاک در برزیل بخواهد توجه مشتریان را در هند جلب کند، میتواند با کمک یک وبلاگ نویس هندی به آن دسترسی پیدا کند.
6. سفیران برند، برند را صادقانه به مشتریان ارائه میدهند:
سفیران برند یک شرکت را تبلیغ میکنند زیرا واقعا آن را دوست دارند. آنها از یک برند حمایت میکنند زیرا به آن احترام میگذارند. شرکتها معمولاً وقتی کسی صادقانه آنها را تبلیغ میکند، تقویت میشوند.
7. سفیران برند به نوعی پشتیبان مشتری هستند:
بسیاری از مشتریان برای خرید برند جدیدی که از قبل نمیشناسند مطمئن نیستند و تمایل دارند قبل از اینکه تصمیم بگیرند آن را امتحان کرده و سؤالات زیادی بپرسند. به همین دلیل، بسیاری به دنبال وبلاگ نویسان و سایر اینفلوئنسرها هستند. سفیر در این زمینه به پاسخگویی به سوالات مهم کمک میکند.
چگونه شرکتها سفیران برند را پیدا میکنند؟
یک استراتژی سفیر برند موثر را میتوان تنها در چند مرحله پیاده سازی کرد:
مرحله 1: سفیر برند را تعریف کنید.
چه کسی اینفلوئنسر ایدهآل در یک حوزه یا جایگاه خاص است؟ کدام ویژگیها آنها را واجد شرایط نشان دادن نام تجاری میکند؟
یک سفیر برند خوب معتبر است و به عنوان یک تأثیرگذار، قبلاً باید تأثیر مثبتی گذاشته باشد. او به گروه هدف، دسترسی قابل توجهی دارد و دارای ارتباطات مفید و دنبالکنندگان وفادار زیادی است.
مرحله 2 : به مکانهای مناسب نگاه کنید.
شرکتها میتوانند سفیران مناسب را در اینجا بیابند:
در شرکت خودتان: چه کسی برند را بهتر از کارمندان شرکت میشناسد؟ از این رو کارمندان به سفیران برند ایدهآل تبدیل میشوند. وفاداری آنها به عنوان کارمند نیز انگیزه دیگری برای ترغیب آنها به تبلیغ برند برای مشتریان است.
در میان مشتریان: مشتریان وفادار کاندیدای مناسبی هستند. آنها در مورد برند روی پلتفرمها بیشتر صحبت میکنند و سفیران کاملی میشوند.
در فضای آنلاین: اکثر سفیران برند امروزه به صورت آنلاین یافت میشوند. وبلاگ نویسان قدرت زیادی در وب دارند. تأثیرگذارترین وبلاگ نویسان با یک پست وبلاگ، میتوانند بر بسیاری از افراد تأثیر بگذارند و حتی افکار عمومی را برانگیزند. پلتفرمهای شبکههای اجتماعی مانند توییتر، فیس بوک، اینستاگرام، پینترست و لینکدین نیز مکانهای خوبی برای جستجوی سفیران برند هستند.
مرحله 3: بخش کوچکی از محصولات خود را ارائه دهید.
هنگامی که شرکتها یک اینفلوئنسر بالقوه را شناسایی و پیدا کردند، باید نمونههایی را برای سفیر مورد نظر ارسال کنند یا خدمات اصلی خود را ارائه کنند. این صرف نظر از این است که آنها قبلاً مصرفکنندگان وفادار هستند یا اینکه نام تجاری کاملاً جدید است.
مرحله 4: رابطه خوبی را با سفیر برند حفظ کنید.
رابطه بین یک برند و سفیر آن یک همزیستی است زیرا حفظ ارتباط با سفیران برند تضمین میکند که آنها برای مدت طولانی با برند باقی بمانند. این کار طرفداران دیگری را جذب میکند و فرصتهای بیشتری را باز میکند.
نتیجه
سفیران برند، ضمایر معتبر برند هستند. متقاضیان و مشتریان بالقوه به معرفیهای واقعی بیشتر از تبلیغات معمولی اعتماد دارند و از آنجایی که سفیران یک موقعیت تخصصی را بر عهده میگیرند، اعتماد مشتریان بالقوه بیشتر میشود.
هنوز نظری برای این پست ارسال نشده است. اولین نظر را شما ارسال کنید!