مزایای تبلیغات تلویزیونی
تلويزيون از بسياري جهات با راديو و يا رسانه هاي چاپي تفاوت دارد که مهم ترين آن ها به اختصار ايناست که تلويزيون يک رسانه از تصويرهاي متحرک است.
خلاقیت: تلویزیون بیشترین خلاقیت را در اختیار سازنده تبلیغ قرار می دهد، تا پیام خود را بخوبی منتقل کند. با دوربین فیلمبرداری می توانید بیننده را به هر جایی برده و تصاویر دلخواه را نمایش دهید. مثلا می توانید بیننده را به داخل کارخانه خود برده و کیفیت تولید را به او نشان دهید.
اعتبار: تبلیغات در تلویزیون بلافاصله به محصول یا خدمات اعتبار خاصی می بخشد. محصولی که در تلویزیون تبلیغ می شود از محصولات رقبا متمایز می شود و در ذهن مشتری از جایگاه بهتری برخوردار می شود.
تماشاگران علاقه مند تلویزیون: با اینکه بسیاری از بینندگان تلویزیون هیچ علاقه ای به تماشای تبلیغات تلویزیونی ندارند، ولی روزانه ساعتها در معرض این تبلیغات هستند. آیا شخصی را می شناسید که روزانه چند ساعت تلویزیون تماشا کند و تبلیغات مختلف را ندیده باشد؟
انتخاب آسان بازار هدف: با تبلیغات تلویزیونی در زمان مناسب، به راحتی می توانید بازار هدف مورد نظر را انتخاب کنید. اگر محصول شما مختص کودکان است ، مسلما با پخش تبلیغ در برنامه کودک به مشتریان موردنظر دسترسی خواهید داشت. اگر محصول شما مربوط به آشپزخانه است، این تبلیغ می تواند در بین برنامه های مورد علاقه خانمها مانند آموزش آشپزی پخش شود.
نتایج سریع: تبلیغات تلوزیونی بلافاصله تاثیر خود را نشان می دهد. اگر در تبلیغ، از حراجی ویژه صحبت می کنید ، پس از یکساعت می توانید منتظر مراجعه مشتریان به فروشگاه باشید. در بازی فوتبال تیم ایران با کره ، آقای خیابانی یکساعت قبل از آغاز بازی اعلام کرد که ورزشگاه خالی است و از مردم خواست تا به ورزشگاه آزادی بیایند. در آغاز بازی ورزشگاه تقریبا پر شده بود! بله این قدرت تبلیغات تلویزیونی است.
ضریب نفوذ بالا: تبلیغات روزنامه و مجلات نمی توانند به راحتی در دوردست ترین نقاط کشور نفوذ کنند. ولی تلویزیون ضریب نفوذ بسیار بالایی دارد و از نظر محدوده جغرافیایی، محدودیتی ندارد.
افزایش فروش فروشگاهی: آمار نشان داده است که مشتریان در هنگام خرید از فروشگاه ، معمولا بهترین گزینه ها را نمی خرند. بلکه آن محصولاتی را می خرند که با آنها آشنا هستند. تبلیغات تلویزیونی نقش مهمی در آشنا ساختن مشتری با محصول دارد.
مناسبتهایی مثل عید فطر، عید قربان، عید نوروز و... این فرصت را در اختیار موسسات و تولیدکنندگان میگذارد که با تهیه تیزرهایی، به بهانه شادباش یا عرض تسلیت نام محصول یا خدمات خود را مطرح کنند. این شیوه میتواند دو مزیت داشته باشد؛ اول آنکه مخاطب احساس میکند کارخانهای که سفارش ساخت تیزری را داده که فقط مدتی کوتاه کاربرد دارد، قدرت مالی و رفاهی قابل توجهی دارد. دوم آنکه این تیزرها در صورت داشتن استانداردهای کیفی، شرایط آن را دارند که به وسیله تبریک یا تسلیت، با القای همدلی یا همدردی، به صمیمت بیشتری با مخاطب دست یابند. تبلیغاتی که برای تیم ملی آرزوی موفقیت و در روزهای جام جهانی حالوهوای فوتبال را زنده نگه میدارد، از همین نوع است.اما در بیشتر تبلیغات مناسبتی، یک مشکل بزرگ وجود دارد؛ این تبلیغات در بیشتر موارد برای آنکه از فرصت ایجاد شده بینصیب نمانند ساخته میشوند، و با همین توجیه از جزئیات و ظرافتهای بسیاری غافل میمانند. و بسندهکردن آنها به مناسبات تقویم، اغلب موجب افت شدید کیفیت میشود
منبع:پژواک ایرانیان
هنوز نظری برای این پست ارسال نشده است. اولین نظر را شما ارسال کنید!