7 عامل مهم در تبلیغات محیطی

 قصد داریم در این مقاله به بررسی تاثیرات محیط و نقش آن در یک طرح تبلیغاتی بپردازیم تا رویکردی در زمان طراحی برای طراحان تبلیغات محیطی به آنها معرفی شود.

نقش زمان در انتخاب محتوا: انتشارتبلیغات در فصل‌های مختلف می‌تواند فرصتی برای جذب بیشتر مخاطب با محتوای تولید شده باشد.به‌عنوان نمونه، انتخاب میوه پرتقال در تبلیغ سن ایچ با توجه به ارائه این تبلیغ در فصل پاییز که حجم بیشتری از این میوه در میوه فروشی‌ها دیده می‌شود یا مثلا استفاده از میوه انار می‌تواند ارتباط بیشتری با مخاطب برقرار کند

تاثیر زمان در انتخاب رنگ: انطباق یا تضاد رنگ‌های سرد و گرم با هر فصل می‌تواند جذابیت بیشتری برای مخاطبان ایجاد کند. به‌عنوان نمونه در تبلیغ بانک شهر از رنگ قرمز استفاده شده است که با توجه به انتشار این تبلیغ در فصل سرما با رنگ گرم می‌تواند احساس بهتری را در مخاطب خود ایجاد کند..

انطباق رنگ‌بندی با محیط: باید در نظر داشت یک تبلیغ محیطی فراتر از صفحه کامپیوتر قرار است تا در محیط شهر و در قالب یک قطعه از پازل تصویر شهری دیده شود. یکپارچه‌سازی رنگ‌بندی با فضایی که بیلبورد قرار است در آن قرار بگیرد، می‌تواند برای جلب توجه مخاطب نقش موثری ایفا کند. به‌عنوان نمونه رنگ‌بندی تبلیغ پسته مزمز با رنگ برگ‌های شاخه‌های پیرامون آن، یک تصویر یکدست از نمای شهر را نمایان کرده است.

انطباق طراحی با موقعیت مخاطب: تلاش کنید به‌عنوان یک طراح، یکی از مخاطبان خود را که قرار است با طراحی شما مواجه شود تصور کنید. او چه کسی است؟ در چه شرایطی با طراحی شما مواجه می‌شود؟ این سوال‌ها و سوال‌های مشابه می‌تواند کمک شایانی به بهبود یک طراحی از جانب شما بکند. فرض کنید در ترافیک اتوبان مدرس چند لبخند با انرژی در تبلیغ خمیردندان سیگنال چقدر می‌تواند حس خوشایندی را در شما ایجاد کند.

انطباق عوامل محیطی: یک بیلبورد محیطی در نهایت قرار است در فضای شهری و در بین ساختمان‌ها، درخت‌ها، پل‌های هوایی و. . .قرار بگیرد. پس لازم است با توجه به محل قرار‌گیری هر بیلبورد که شرایط منحصربه‌ فردی دارد، طراحی خود را به‌گونه‌ای انتخاب کنید تا این عوامل خارجی باعث کم‌رنگ شدن زیبایی طراحی و پیام شما نشود.

نسبت سرعت با مدت زمان ارتباط با مخاطب: سرعت حرکت اتومبیل‌ها در معابر مختلف با توجه به موقعیت آن بزرگراه یا خیابان گوناگون است. به‌عنوان مثال اتوبان مدرس عموما در تراکم اتومبیل‌ها به سر می‌برد و در نتیجه سرعت عبور و مرور کم است. در چنین بزرگراهی یک بیلبورد فرصت بیشتری برای دیده شدن توسط مخاطب و انتقال پیام خود را دارد اما به‌عنوان مثال در اتوبان پردیس که بیشتر اوقات خلوت و حداکثر سرعت مجاز در این اتوبان 110 کیلومتر بر ساعت است، سبک دیگری از تبلیغات نیاز است تا مدت زمان بیشتری مورد توجه مخاطب قرار بگیرد

سادگی و پیچیدگی: این نکته در واقع با تمام نکات قبلی پیوند خورده است. شما زمانی‌که تمام عوامل قبلی را در نظر می‌گیرید باید در نظر داشته باشید که مخاطب شما در چه شرایطی و چه مدت قرار است با تبلیغ شما در تماس باشد.اگر در یک اتوبان خلوت که سرعت عبور و مرور زیاد است از یک طرح خیلی ساده استفاده شود خیلی مطلوب‌تر است و طبیعتا یک طرح پیچیده نیاز به زمان بیشتر و سرعت کمتری برای درک شدن دارد. تبلیغات همواره یکی از جذاب‌ترین و پیچیده‌ترین بخش‌های هر کسب‌و‌کار است.

جهت اطلاعات از مشخصات و قیمت انواع رسانه های محیطی  اینجا را کلیک کنید 

نظر خود را بنویسید

  • هنوز نظری برای این پست ارسال نشده است. اولین نظر را شما ارسال کنید!

نظر خود را بنویسید