چگونه تبلیغات خود را برنامه ریزی کنیم؟
فراموش نکنید که اگر برنامه ریزی دقیقی برای تبلیغات کسب و کار خود نداشته باشید ممکن است تا ۹۰٪ از بودجه تبلیغاتی خود را به هدر بدهید. در واقع بهتر است بدانید که برنامه ریزی کلید موفقیت یک برنامه تبلیغاتی است.برای اینکه بتوانید یک برنامه تبلیغات برای کسب و کار خود داشته باشید می بایست به ۵ پرسش پاسخ دقیق دهید:
محصول و یا خدمتی که ارائه می دهید چیست؟ در گام نخست باید نقاط قوت و یا ضعف محصول و یا خدمت خود را بشناسید. مشتریان فعلی شما در مورد کسب و کار شما چگونه فکر می کنند؟ همچنین سعی کنید که رقبای خود را بیشتر بشناسید و ببینید آنها در تبلیغات خود چه می کنند و از چه رسانه هایی استفاده می کنند؟
در تبلیغات خود می خواهید چه قولی بدهید؟ آگهی تبلیغاتی شما می بایست انگیزه ای در مخاطب برای خرید ایجاد کند. این انگیزه که در مشتری ایجاد می شود باعث می شود که محصول شما بفروش برسد. بعنوان مثال یکی از شرکت های تولید کننده چای در ایران تبلیغی در تلویزیون پخش می کند که در آن اعلام می کند با خوردن آن چای خستگی از تن شخص مورد نظر پس از خوردن چای در می رود و بنظر من این نوع از تبلیغ یک تبلیغ موثر در افزایش فروش است.
هدف تبلیغات شما چه کسانی هستند؟ برای موفقیت در دنیای تجاری امروز باید هدفتان را بطور دقیق مشخص کنید. مصرف کنندگان محصول شما چه کسانی و در چه سن و سالی و با چه جنسیتی هستند؟ در این مورد مثالی جالب برای شما دارم و ان اینکه ۶۵٪ تصمیمات خرید کت و شلوار آقایان توسط خانم ها انجام می شود. پس کسب و کاری که محصول آن کت و شلوار است بهتر است تمرکز آگهی تبلیغاتی خود را بر روی رسانه ای قرار دهد که مخاطب و بیننده ان خانم ها هستند
هدف شما از تبلیغات چیست؟ اینکه بدانید شما برای افزایش آگهی و بالا بردن شناختن مردم از کسب و کار شما (تقویت برند و یا افزایش آگاهی مخاطب از برند شما) تبلیغ می کنید و یا به افزایش فروش مقطعی فکر می کنید در برنامه ریزی تبلیغات شما به شدت تاثیر خواهد گذاشت. لطفاً اهداف دقیق خود را مکتوب کنید و بعد استراتژی تبلیغاتی خود را طرح ریزی کنید.
بودجه تبلیغاتی شما چقدر است؟ بی شک برای اجرای یک برنامه تبلیغاتی نیاز به بودجه است اما نه لزوماً یک بودجه گزاف. بنظر من با استفاده از خلاقیت می توان تبلیغاتی را برنامه ریزی کرد که بسیار از کسب و کارهای بزرگ را پشت سر گذاشت.اما به یاد داشته باشید که برای شروع یک برنامه تبلیغاتی مدون و یکپارچه نیاز به بودجه است و شما قبل از هر کاری می بایست منابع مالی لازم برای اجرای برنامه تبلیغاتی خود را پیش بینی کنید. بعنوان مثال من در شرکتی که اخیراً مشاور بازاریابی آنها شده ام، توانستم نظر هیئت مدیره آن شرکت را نسبت به تهاتر محصول آن شرکت در ازای تامین بودجه تبلیغاتی جلب کنم. اینکار باعث شد که بتوانیم بودجه قابل توجه ای برای تبلیغات این شرکت در اختیار بگیریم.
هنوز نظری برای این پست ارسال نشده است. اولین نظر را شما ارسال کنید!